%0 Journal Article %T بررسی زنجیره تأمین صنعت مرغ استان کرمانشاه «تعیین حلقه های مفقوده، اندازه اقتصادی هر حلقه و پروژه گذاری» %J مدیریت زنجیره تأمین %I دانشگاه جامع امام حسین (ع) %Z 2008-9198 %A دل انگیزان, سهراب %A جشن پرووکانی, خدیجه %D 2018 %\ 02/20/2018 %V 19 %N 58 %P 29-39 %! بررسی زنجیره تأمین صنعت مرغ استان کرمانشاه «تعیین حلقه های مفقوده، اندازه اقتصادی هر حلقه و پروژه گذاری» %K گوشت مرغ %K زنجیره تأمین %K حلقه بحرانی %K حلقه مفقوده %K استان کرمانشاه %R %X رویکرد جدیدی که در سالیان اخیر بر مدیریت عملیات حاکم شده و می ­توان آن­ را یکی از مهم­ ترین رهیافت ­های اقتصاد صنعتی در قرن بیست و یکم به شمار آورد، مدیریت زنجیره تأمین نام دارد. این مقاله با استفاده از مفهوم زنجیره تأمین در راستای شناسایی مزیت­ های رقابتی در تولید گوشت مرغ استان کرمانشاه تدوین شده است که به نوبه خود چه از نظر صنعت مورد مطالعه و چه از نظر روش مطالعه جدید و بسیار کاربردی به شمار می­آید. روش تحقیق این پژوهش بدین صورت است که در ابتدا حلقه­ های این صنعت شناسایی و ارتباط میان آنها استخراج شده است، سپس مدل پایه استفاده از بخشی از روابط پایه­ ای فنی در صنعت مرغداری مورد مطالعه قرار گرفته است، در کنار این ضرایب و مدل­ های تخصصی صنعت مرغداری از روابط ساده خطی بین متغیرهای اصلی در حلقه­ های متفاوت تشکیل ­دهنده زنجیره تأمین در صنعت مرغداری کشور بهره­ برداری شده است. مهم ­ترین نتیجه این مطالعه شناسایی حلقه­ های با ظرفیت مازاد، مفقوده و بحرانی در این صنعت است که ضرورت اتخاذ تصمیماتی از قبیل صادرات محصولات حلقه­ های دارای ظرفیت مازاد، تکمیل ظرفیت حلقه ­های بحرانی از طریق ارتقاء سطح کیفی و کمی این حلقه­ ها از طریق مشوق­ های مختلف و صدور مجوز احداث و توسعه و احداث حلقه­ های مفقوده را بیان می­ دارد. %U https://scmj.ihu.ac.ir/article_203631_c1d2335ea0b4cab36f51d6dd4e69fa32.pdf