TY - JOUR ID - 205338 TI - تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی روشی ایده‌آل جهت تضمین ایمنی محصول همسو با نظام مدیریت کیفیت JO - مدیریت زنجیره تأمین JA - SCMJ LA - fa SN - 2008-9198 Y1 - 2003 PY - 2003 VL - 5 IS - 16 SP - 75 EP - 82 KW - ................... DO - N2 -  تجزیه و تحلیل خطرات و کنترل نقاط بحرانی، روشی جهت تضمین ایمنی و بهداشت محصول می باشد که در صنایع غذایی کشور ما نیز در حال توسعه است؛ این سیستم امروزه جزئی از مدیریت کیفیت تلقی گردیده و نتیجه اجرای آن دستیابی به بالاترین سطح کیفیت و ضریب ایمنی و بهداشت محصول با صرف کمترین میزان هزینه می باشد و در نهایت سبب افزایش سطح اطمینان خاطر تولید کنندگان، مصرف کنندگان و توسعه اقتصادی واحدهای صنعتی اجرا کننده این سیستم خواهد بود. در این مقاله، ضمن برشمردن اصول این سیستم تلاش شده است تعریف منطقی از ارتباط آن با نظام کنترل کیفیت و مدیریت کیفیت ارائه گردد. UR - https://scmj.ihu.ac.ir/article_205338.html L1 - https://scmj.ihu.ac.ir/article_205338_ab2717bbf23e7d88b9f7c9eaca781dfd.pdf ER -