[1] Natick Pam , “operational rations of the department of defense” , 25-30 , 2012.
[2] Smit Julie, “Assault/Special Purpose Ration Improvement Project”, 2010.
[3] Baker-Fulco Carol , D.P.B., Montain Scott J, Lieberman Harris R . “military dietary reference intakes:rationale for tabled values”, 2011.
[4] NATO Science and Technology Organization, “review of military mountain medicine technology and research barriers”. nato. rto-tr-hfm-146, 2011
[5] Deuster Patricia A, K. T., Tubbs Lori, Zeno Stacey. “The Special Operations ForcesNutrition Guide”,2007.
[6] MLouise, B. (2001). “Nutritional needs for exercise in the heat”. Comparative Biochemistry and Physiology Part A(128): 735-748.
[7] http://www.armyration-info.co.uk/.2013, 2 June.
]8[ فرجزاده، داود. گلمکانی، محمد تقی، "فرمولاسیون و تولید آزمایشی جیره انرژیزا و بررسی ماندگاری و ویژگیهای کیفی آن"، مجله طب نظامی، شماره3، صص 187-181، پاییز1390.
]9[ توکلی، حمیدرضا. فرجزاده، داود. حبیبی، هادی، "بررسی میزان رضایت مندی از پنج نوع جیره غذایی عملیاتی مورد استفاده در رزمایش پیامبر اعظم (ص)"، طب نظامی، شماره 10، 202-193، پاییز 1387.
]10[ ارائه الگوی بهینه شده جیره های نظامی عملیاتی (شناوری، پروازی، تکاوری، شهری) تهران: مرکز مطالعات و پژوهشهای لجستیکی-کمیته آماد، بهار 1391.
]11[ عزیزی، محمد حسین. هادیان، زهرا، "تکنولوژی غلات و فراوردهها" جلد 1، تهران: انتشارات آموزش و ترویج کشاورزی، 1390.