روشهای متعددی برای جرم گذاری بر روی قطعات وجود دارد. جوشکاری، فلز پاشی، آبکاری و استفاده از مواد اپوکسی از متداولترین روشهایی هستند که در بازیابی قطعات کاربرد فراوان دارند. جوشکاری که به عنوان یک روش اتصال دائمی قطعات به یکدیگر ابداع گردید، امروزه سهم مهمی در بهسازی قطعاتنو و ترمیم سطوح فرسوده دارد. فلزپاشی یک روش پوشش دهی قطعات است. تنوع زیاد مواد پاشش و نرخ بالای جرم گذاری موجب شده است تا بتوان خواص متنوع سطحی را در زمان اندک بر روی قطعات ایجاد کرد. تمام صنایع از جمله ریختهگری، قالبسازی، کشتیسازی و صنایع اتومبیل (بویژه صنایع نظامی) از این فرآیند بهرههای زیادی در بهسازی و بازیابی میبرند. آبکاری نیز یک روش پوشش دهی میباشد که به دو صورت غوطهوری و موضعی امکانپذیر است. یکی از کاربردهای این روش ایجاد پوششهای مقاوم به سایش بر روی قطعات هم در مراحل نهایی تولید و هم در ترمیم سطوح سائیده شده است. با استفاده از مواد اپوکسی نیز میتوان بعضی قطعات ترک خورده، شکسته شده، یا خراشهای سطحی را ترمیم نمود. اهمیت استفاده از روشهای بازیابی، هزینه تمام شده کمتر نسبت به ساخت مجدد، صرفه جویی انرژی و جلوگیری از اتلاف منابع معدنی است.
زمانی, محمد رضا, راژ, حسین, & قربانی, احمدرضا. (1380). بازیابی قطعات مکانیکی در صنعت نظامی قسمت دوم روشهای بازیابی قطعات. مدیریت زنجیره تأمین, 3(7), -.
MLA
محمد رضا زمانی; حسین راژ; احمدرضا قربانی. "بازیابی قطعات مکانیکی در صنعت نظامی قسمت دوم روشهای بازیابی قطعات", مدیریت زنجیره تأمین, 3, 7, 1380, -.
HARVARD
زمانی, محمد رضا, راژ, حسین, قربانی, احمدرضا. (1380). 'بازیابی قطعات مکانیکی در صنعت نظامی قسمت دوم روشهای بازیابی قطعات', مدیریت زنجیره تأمین, 3(7), pp. -.
VANCOUVER
زمانی, محمد رضا, راژ, حسین, قربانی, احمدرضا. بازیابی قطعات مکانیکی در صنعت نظامی قسمت دوم روشهای بازیابی قطعات. مدیریت زنجیره تأمین, 1380; 3(7): -.