2
دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، گروه مدیریت صنعتی
3
دانشگاه علوم اقتصادی، گروه مدیریت دولتی
چکیده
شناسایی و رتبهبندی شاخصهای مؤثر در بهبود عملکرد زنجیره تأمین و اولویتبندی محصولات گروه توسعه و نوسازی صنایع گداختار با رویکرد شناسایی مشکلات از اهداف این مقاله میباشد. همچنین جهت رتبهبندی شاخصهای مؤثر در بهبود زنجیره تأمین از یک رویکرد فازی و جهت اولویتبندی محصولات، از روش TOPSIS فازی سلسله مراتبی استفاده میشود. در این مقاله شاخصهای مؤثر در بهبود عملکرد زنجیره تأمین با استفاده از مطالعات کتابخانهای استخراج میگردد. سپس با استفاده از مطالعات میدانی و با روش دلفی شاخصهای شناسایی شده غربالسازی و مطابق مدل سکاران گروهبندی و با استفاده از یک رویکرد فازی اولویتبندی میشود. در ادامه وضعیت زنجیره تأمین هر یک از محصولات نسبت به این شاخصها بررسی و با استفاده از روش TOPSIS4 فازی سلسله مراتبی، محصولی که عملکرد زنجیره تأمین را بیشتر مورد مخاطره قرار میدهد، شناسایی میشود. از آنجا که تاکنون در این صنعت، مشکلات زنجیره تأمین شناسایی و رتبهبندی نشدهاند در این تحقیق طیف وسیعی از شاخصهای مؤثر در بهبود زنجیره تأمین شناسایی و بر اساس مدل سکاران گروهبندی میشوند که این امر میتواند کمک زیادی به مدیران و تصمیمگیران حوزه زنجیره تأمین نماید.
استادعلی اکبر, آرمان, کیانی ماوی, رضا, & رنگریز, حسن. (1390). تعیین وضعیت محصولات گروه صنعتی گداختار در زنجیره تأمین جهت بهبود عملکرد آن با استفاده از روش TOPSIS فازی سلسلهمراتبی. مدیریت زنجیره تأمین, 13(34), -.
MLA
آرمان استادعلی اکبر; رضا کیانی ماوی; حسن رنگریز. "تعیین وضعیت محصولات گروه صنعتی گداختار در زنجیره تأمین جهت بهبود عملکرد آن با استفاده از روش TOPSIS فازی سلسلهمراتبی", مدیریت زنجیره تأمین, 13, 34, 1390, -.
HARVARD
استادعلی اکبر, آرمان, کیانی ماوی, رضا, رنگریز, حسن. (1390). 'تعیین وضعیت محصولات گروه صنعتی گداختار در زنجیره تأمین جهت بهبود عملکرد آن با استفاده از روش TOPSIS فازی سلسلهمراتبی', مدیریت زنجیره تأمین, 13(34), pp. -.
VANCOUVER
استادعلی اکبر, آرمان, کیانی ماوی, رضا, رنگریز, حسن. تعیین وضعیت محصولات گروه صنعتی گداختار در زنجیره تأمین جهت بهبود عملکرد آن با استفاده از روش TOPSIS فازی سلسلهمراتبی. مدیریت زنجیره تأمین, 1390; 13(34): -.